Kunstuitleen in Utrecht voor bedrijven

Marcel Schellekens schilderij 3 meisjes Kunstuitleen Utrecht

De KunstSalon is een hedendaagse figuratieve kunstgalerie in het hart van Utrecht. Bijzonder aan De KunstSalon is dat naast het direct aankopen van kunst, er de mogelijkheid is om een kunstwerk in uitleen mee naar huis te nemen: kunstuitleen Utrecht voor bedrijven. De KunstSalon hanteert een unieke uitleenformule waarbij de klant een kunstwerk in 30 termijnen kan afbetalen terwijl hij het kunstwerk in huis heeft. Daarnaast kan het kunstwerk gedurende de eerste twaalf maanden omgeruild worden voor een ander kunstwerk uit de brede collectie van De KunstSalon.

Kunstuitleen in Utrecht voor bedrijven

De KunstSalon biedt een grote verzameling van hedendaagse figuratieve kunst, van onder andere schilderijen, bronzen beelden en fotografie. Namen als Marcel Schellekens [schilderijen], Sajsa Wagenaar [porseleinen voorwerpen], Ans Zondag [bronzen beelden] en Rene Smoorenburg [schilderijen], het is slechts een kleine greep uit de vele kunstenaars die te vinden zijn in De KunstSalon. De collectie is divers en dynamisch, nieuwe kunstwerken worden constant toegevoegd aan de collectie. Het brede aanbod is altijd actueel te bekijken op de website van De KunstSalon, www.dekunstsalon.nl

De kunstwerken worden in De KunstSalon gepresenteerd in afwisselende exposities. U bent van harte welkom om het werk in De KunstSalon te komen bekijken. U kunt in De KunstSalon ook terecht voor deskundig kunstadvies voor kunst in huis of op kantoor. Ook kunt u bij de KunstSalon kunst lenen voor uw bedrijf: unieke kunstuitleen in Utrecht voor bedrijven. Tevens is De KunstSalon op vele binnen- en buitenlandse kunstbeurzen te bezoeken. Actuele informatie over de tentoonstellingen en de kunstbeurzen vindt u ook terug op de website van De KunstSalon, waar u zich ook kunt inschrijven voor de nieuwsbrief.